RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum încearcă granzii Turciei să oprească ascensiunea lui Gaziantep! Vedeta care vine să ia titlul cu Fener

Gaziantep este lider în campionatul turc după 16 etape, dar poziția trupei lui Marius Șumudică este aminențată de marile echipe din Istanbul. 

Fenerbahce, Beșiktaș și Galatasaray stau la pândă să îi fure lui Gaziantep prima poziție. Iar bașkanii celor trei cluburi istorice ale Turciei fac totul pentru a-și întări loturile înaintea bătăliilor decisive care urmează. Fener pare să fi mutat prima pe piata transferurilor. L-a convins pe Mesut Ozil să lase Premier League pentru o experiență pe malurile Bosforului. Germanul era de 7 ani și jumătate la Arsenal și în momentul sosirii sale pe Emirates a fost cel mai scump transfer din istoria londonezilor.

mesut ozil

Mijlocașul a marcat 44 de goluri în 254 de de meciuri bifate în tricoul tunarilor. Fotbalistul de 32 de ani a intrat însă în dizgrația actualului manager al roș-albilor, Mikel Arteta, care nu i-a oferit niciun minut în actualul sezon! POtrivit celor de la DHS, Ozil va semna un acord cu Fenerbahce pentru următorii trei ani și jumătate. Acesta se află în ultimele șase luni de contract cu Arsenal.

CITEȘTE ȘI –>> Surpriza de care a avut parte Denis Alibec cu ocazia împlinirii a 30 de ani: “Silviu Lung mi-a fost complice”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare