RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum i se duce vestea lui Dinamo în străinătate: „Suntem considerați rău-platnici”

Noul director sportiv al clubului alb-roșu lucrează și la unul dintre aspectele care ar trebui să aducă linște în Ștefan cel Mare. 

În contextul plecărilor de jucători care nu pot fi oprite, Marius Nicolae face eforturi să aducă alți fotbaliști cu care echipa să poată să supraviețuiască la nivelul primei ligi. Doar că acesta se lovește de o problemă.

„Urmărim deja jucători. Dar avem parte de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că a ajuns în AS şi în Marca faptul că Dinamo e rău-platnică.

Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte. Clar o să aducem jucători. Sunt posturi deficitare în momentul de faţă, încercăm să ne mişcăm foarte repede”, a precizat directorul sportiv al lui Dinamo pentru Look Sport. 

Marius Nicolae e convins că fanii din DDB vor putea să îndrepte tot ce s-a stricat în ultimele cinci luni de administrare spaniolă.

„E clar că la nivel mental nu e o situaţie prea bună. Dar băieţii îşi doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este întotdeauna promovat. Nu e chiar aşa! Băieţii puteau să plece de mult timp! Pe zi de ce trece, echipa DDB lucrează pentru a rezolva problemele.

Ce conducere să existe? Managementul spaniol a eşuat de când a venit aici! Oamenii aceia ne-au subestimat foarte mult ca naţie. Nu poţi să minţi la nesfârşit nişte jucători. Am înţeles că veneau săptămânal la echipă şi minţeau în privinţa banilor”, a mai precizat oficialul „câinilor”.

 CITEȘTE ȘI –>> Și-a învins fosta echipă și a ieșit la atac: “Am fost dat la o parte, nu am vrut să plec de la Dinamo”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare