Cum este văzută revenirea fraţilor Herea la Rapid! ,,Sunt jucători care îţi fac diferenţa”

Rapid Bucureşti are ca obiectiv promovarea în Liga 1, iar pentru a realiza asta oficialii clubului au vrut să-i aducă la echipă pe fraţii Herea.

Cei doi jucători fac senzaţie în Liga a 2-a, însă transferul lor de la Metaloglobus nu s-a putut face în această pauză de iarnă. Cei doi jucători ar putea să ajungă la vară la Rapid liberi de contract.

Dan Alexa, antrenorul de la Politehnjca Timişoara, a comentat şi el eşecul celor de la Rapid în a-i aduce pe cei doi jucători care fac legea la Metaloglobus. Tehnicianul spune că ar fi o mare pierdere pentru cei de la Metaloglobus dacă fraţii Herea ar pleca de la echipă.

dan alexa rapid 3

Sunt golgheterii echipei Metaloglobul. Sunt jucători care îți fac diferența, care îți câștigă punctele. Nu știu ce a fost acolo, eu mă așteptam să vină la Rapid. Dacă au decis să rămână la Metaloglobus, știu ei de ce. Mă gândesc că s-a investit în ei, ar fi o mare pierdere pentru Metaloglobus, dacă ar pleca.”, a declarat Dan Alexa pentru ProSport.

Citeşte şi Victor Pițurcă revine pe banca unei echipe: “Am vorbit cu el”. Unde va antrena

Ovidiu Herea a declarat că ar putea ajunge la Rapid în această iarnă doar dacă cele două cluburi ar ajunge la un numitor comun. Fotbalistul susţine că ar dori să se retragă din fotbal în tricoul celor de la Rapid Bucureşti.

Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să ma retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea. Mai ales că se va face un stadion nou, va fi o împlinire pentru mine să mă retrag de pe acel stadion.

OvidiuHerea

Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să-mi fac treaba acolo unde sunt și nu am ce să fac mai mult de atât. Cred că este destul de greu, din punctul meu de vedere, pentru că am contract cu Metaloglobus. Doar dacă se va ajunge la un numitor comun cu cei din club.”, a spus Ovidiu Herea, potrivit sursei menţionate.

11 goluri au marcat împreună cei doi fraţi doriţi la Rapid, în acest sezon pentru Metaloglobus.

150.000 de euro valorează Claudiu Herea, în timp ce Ovidiu 125.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

OvidiuClaudiuHerea

Citeşte şi Copilul de suflet al lui Dario Bonetti, gata să revină la Dinamo! ,,Dacă mă cheamă, vin”