RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Copilul de suflet al lui Dario Bonetti, gata să revină la Dinamo! ,,Dacă mă cheamă, vin”

Dario Bonetti a revenit la Dinamo la finalul anului 2020, dar nu în poziţia de antrenor, aşa cum a mai făcut-o în trecut.

Odată cu revenirea lui Bonetti la Dinamo, în Ştefan cel Mare ar putea să ajungă şi unul dintre foştii jucători ai clubului, mai exact un fotbalist care îi este foarte apropiat italianului.

bonetti

Constantin Nica este fotbalistul care s-ar putea întoarce la Dinamo, ajungând astfel la a treia aventură în tricul alb-roşu. Acesta spune că a vorbit în ultima perioadă cu Bonetti, iar despre posibilitatea revenirii la Dinamo, susţine că dacă italianul l-ar chema, ar veni cu siguranţă.

Am vorbit cu Dario (n.r. – Dario Bonetti) chiar după Crăciun. Știam că fanii din programul DDB îl vor pe Dario lângă echipă, nu știam însă și de varianta de a prelua chiar banca tehnică. Am o relație foarte bună cu el. În decembrie m-a sunat să mă întrebe despre cum a jucat Dinamo.

Constantin-Nica-dinamo

Am vorbit și după Crăciun. Acum sunt liber de contract, am plecat de la FC Voluntari la Vojvodina Novi Sad, dar a venit pandemia și m-am întors acasă. Îmi doresc să ajung să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Dacă Dario mă cheamă, vin! De fapt, pentru Dario aș merge oriunde!”, a declarat Constantin Nica pentru Playsport.ro.

Constantin Nica a plecat de la Dinamo în 2013, după ce a fost vândut la Atalanta pentru suma de 1.700.000 de euro. 

Acesta a mai revenit la Dinamo şi la începutul sezonului 2017-2018, ca mai apoi să devină liber de contract.

50.000 de euro este cota lui Constantin Nica în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

constantin nica
Citeşte şi Astra se gândeşte şi la victoria la masa verde cu FCSB! ,,Îmi doresc punctele, indiferent cum”

 

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare