RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum era să ajungă Claudiu Niculescu la rivala de moarte a „câinilor”: „M-am întâlnit cu Olăroiu la o cafenea!”

Actualul antrenor al formației din liga secundă, Concordia Chiajna, a fost foarte aproape de a ajunge la marea rivală a „câinilor”, acolo unde era dorit cu insistență de Cosmin Olăroiu!

Unul dintre cei mai buni atacanți din istoria lui Dinamo, Claudiu Niculescu (44 de ani), a vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din cariera sa de fotbalist proefsionist. Considerat o adevărată legendă a formației din Ștefan cel Mare, „Clau-gol” a dezvăluit cum a fost abordat de Cosmin Olăroiu în 2006, pe vremea când acesta o pregătea pe rivala Steaua.

Aș fi avut posibilitatea să lucrez cu Olăroiu fiindcă m-am întâlnit odată cu el, în 2006, 2007, la o cafenea pe Dorobanți. Am stat puțin de vorbă, atunci mi-a zis că mă vrea la Steaua (n.r FCSB)! Dacă vreau să vin… Chiar nu puteam, am făcut cele mai mari performanțe la Dinamo. N-am putut să merg, deși îmi doream foarte mult să lucrez cu el. Foarte mult.

Am refuzat oferta de a juca la Steaua (n.r FCSB)! Și iată că Oli a dovedit că este un mare antrenor. Mi-aș fi dorit să lucrez cu el, dar, din păcate, nu s-a putut. Dacă era la orice altă echipă, cu siguranță mă duceam!„, a declarat Niculescu, potrivit GSP.

Claudiu Niculescu a îmbrăcat tricoul „câinilor” în mai multe perioade, astfel că a evoluat în Groapă în sezoanele 2001-2002, 2003-2008 și 2009-2010. 7 trofee a câștigat fostul atacant cu Dinamo, titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa României (2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005).

204 meciuri și 84 de goluri este bilanțul lui Niculescu pentru formația din Ștefan cel Mare.

Citește și Șumudică regretă ceea ce a făcut la Gaziantep și anunță: “Încerc să mă schimb, de acum nu trebuie să mai greșesc!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare