Cum ajută naționala României și FRF, victimele incendiului de la Spitalul din Piatra Neamț și familiile celor decedați

Oficialii Federației Române de Fotbal și tricolorii au decis să ajute familiile victimelor incendiului de la Spitalul din Piatra Neamț, unde au decedat 10 persoane, sâmbătă seara, ca urma a unui incendiu.

Tricourile care ar fi trebuit purtate de jucătorii naționalei de fotbal a României în meciul cu Norvegia, care a fost anulat, vor fi donate.

Până atunci, tricourile vor fi purtate de jucători sâmbătă seară, într-un joc-școală organizat la Mogoșoaia.

La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor și datele partidei vor intra în campania organizată de FRF în parteneriat cu Asociația ZI de BINE.

tricou 10

Tricourile naționalei pentru meciul cu Norvegia vor rămâne poate în istorie după anularea partidei. Ele vor fi purtate azi de jucători la meciul organizat de Mirel Rădoi la Mogoșoaia, între componenții lotului nostru.

La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor și datele partidei vor intra în campania organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Asociația ZI de BINE.

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruți în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamț și pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferință.

CUM DONEZI 

Cei care vor să doneze și să aibă șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre tricourile de colecție o pot face prin transfer bancar în contul Asociației ZI de BINE deschis la Banca Transilvania, scriind textul TRICOLORII la rubrica “Detalii plată”:

RON RO13BTRLRONCRT0534787001

Mai multe detalii despre mecanismul campaniei vom comunica mâine.

Toți cei 23 de jucători vor purta la partida de la Mogoșoaia banderole negre în memoria celor dispăruți ieri”, este comunicatul Federației Române de Fotbal, pe site-ul oficial.

Citește și – Ilie Năstase, dezvăluiri de senzație din viața sa: “Am spart primii bani din tenis într-un club din Paris și m-am întors acasă cu autobuzul!”