Cum a ratat Dinamo un meci de top cu Galatasaray: ,,Legislaţia turcă nu permite asta şi s-a rupt totul”

Dinamo nu trece prin cea mai fericită perioadă a sa, confruntându-se cum mai multe datorii în acest moment, dar şi cu probleme de ordin sportiv.

Acum, suporterii acţionari ai lui Dinamo, prin intermediul programului DDB, încearcă să stingă toate datoriile clubului, pentru a obţine licenţa care o ajută să activeze şi sezonul viitor în Liga 1.

Dinamo DDB

Dinamo joacă la finalul lunii un meci amical cu Dinamo Kiev, de unde speră să adune o sumă destul de bună din biletele virtuale vândute. Echipa din Ştefan cel Mare trebuia să mai joace un meci amical împotriva celor de la Galatasaray, dar totul a picat după intervenţia lui Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului.

Giovanni Becali este cel care a vorbit cu Fatih Terim pentru a stabili toate detaliile meciului, dar totul a picat de la biletele pe care Dinamo încerca să le vândă pentru acest meci.

Sper ca acești fani să producă acea avalanșă de bani ca să poată să treacă de acest sezon. Ei mai au probleme în campionat. Nu cu retrogradarea, dar au acolo probleme. Eu le aranjasem cu Fatih Terim un meci cu Galatasaray pe 27, dar au fost două probleme. O companie nu a putut asigura că terenul o să arate foarte bine, iar apoi a început Mario cu biletele online, iar legislația turcă nu permite așa ceva și s-a rupt totul. Acum am văzut că a apărut meciul cu Dinamo Kiev. E singura lor șansă.

giovanni-becali-dinamo

Ei trebuie să nu uite că trebuie să facă echipa pe scheletul românilor, nu străinilor. Puljic e un jucător bun, dar nu trebuie să stea în el. Puljic, Puljic, Plujic. Ce atâta Puljic.”, a declarat Giovanni Becali, pentru Digisport.

Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, cu 26 de puncte acumulate în cele 25 de jocuri disputate în campionat.

Dinamo3 1

Citeşte şi Dinamo, parteneriat fabulos cu Real Madrid! Anunţul făcut de DDB: ,,În maximum două săptămâni ne întâlnim”