Dinamo, parteneriat fabulos cu Real Madrid! Anunţul făcut de DDB: ,,În maximum două săptămâni ne întâlnim”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere financiar.

Cei care se ocupă de soarta clubului din Ştefan cel Mare acum sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB. După ce au stabilit un super amical cu Dinamo Kiev, în vederea strângerii de bani pentru obţinerea licenţei, fanii acţionari sunt aproape de a a da lovitura şi a realiza un parteneriat uria cu cei de la Real Madrid.

Dinamo DDB

Cei din DDB Spania speră să aibă parte de un ajutor din partea madrilenilor, aşa cum au avut cei de la Real Oviedo, care au fost sprijiniţi într-un moment dificil.

În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo. Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă., a declarat Dragoș Sterpu, membru DDB.

DDB Spania le-a prezentat spaniolilor cum a luat naştere noul proiect, care este unul de succes acum.

pch-doar-dinamo-bucurești-ddb

,,Sigla DDB s-a născut pe 16 august 2016 în România, iar evenimentul e cunoscut drept cea mai mare farsă de pe planetă. Concret, fanii lui Dinamo București s-au prezentat drept cei mai pricepuți în scenografii ale tribunei, iar proprietarul Steaua București și oficialii clubului au acceptat să se ocupe de scenografia partidei Steaua – Manchester City”.

Citeşte şi Cornel Ţălnar, cel care a garantat pentru Pablo Cortacero la Dinamo, e de negăsit: ,,A dispărut din peisaj”