RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum a fost convins Şumudică să semneze cu Rizespor! Dezvăluirile făcute de preşedintele clubului

La scurt timp după ce s-a despărţit de Gaziantep, Marius Şumudică nu a sta prea mult pe margine şi a semnat un nou angajament.

Acesta a fost numit în postura de antrenor al echipei Rizespor, echipă tot din prima ligă din Turcia, dar care nu se află în clasament la fel de bine la fosta echipă a antrenorului. La noua formaţie, misiunea lui ,,Şumi” este de a o salva de la retrogradare.

Hasan Kartal, preşedintele lui Rizespor, a dezvăluit cum a reuşit să-l convingă pe Şumudică să semneze contractul cu noua echipă. Acesta spune că i-a oferit antrenorului un contract mai bun decât avea înainte la Gaziantep, dar diferenţele nu sunt foate mari.

Noi nu i-am oferit lui Marius Şumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferenţa e mică. Cred că a ales să vină la noi şi să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubeşte Turcia, mai ales că Rize este şi un oraş foarte frumos. El este un tip băgăreţ şi va fi un tehnician mai bun la noi. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Noi ne-am înţeles cu el, nu există niciun fel de problemă, doar că n-a putut semna contractul”.

Ştiu că mai avem nevoie de una-două achiziţii, am vorbit şi cu antrenorul şi ne vom întări. Sper ca până la meciul cu Fenerbahçe să mai recuperăm dintre jucătorii pozitivi ca să forţăm victoria.”, a mai precizat oficialul.

Marius Şumudică încă nu a ajuns în cantonamentul noii sale echipe, după ce mai mulţi jucători au fost depistaţi cu coronavirus, 9 fiind numărul lor.

După ce echipa a fost preluată de Şumudică, nu a mai pierdut în campionat, ci a făcut scor cu Gaziante, 3-0, şi o remiză cu Basaksehir, scor 1-1.

Rizespor se află pe locul 12 în Superliga Turciei, cu 25 de puncte acumulate din 20 de partide.

Citeşte şi Simona Halep, performanţă incredibilă în secolul 21! Este singura din lume care a reuşit asta

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare