RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum a cedat-o Negoiţă pe Dinamo spaniolilor: ,,Am dat clubul pe 1 leu şi nici pe ăla nu l-am primit”

Ionuţ Negoiţă, fostul patron al lui Dinamo, a revenit cu noi dezvăluiri despre modul în care a cedat clubul din Ştefan cel Mare spaniolilor.

După ce echipa a ajuns pe mâinile lui Pablo Cortacero, niciun ban nu a mai intrat la Dinamo, iar cei care au salvat încă o dată situţia au fost suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB.

Dinamo DDB

Ionuţ Negoiţă spune că a avut discuţii pentru cedarea clubului Dinamo cu mai multe persoane, dar spaniolii l-au convins în momentul în care au virat suma de 500.000 de euro în club, ca împrumut.

Am avut discuții cu multă lume, cu tot felul de naționalități. Indieni, pakistanezi, italieni, spanioli ș.a. Chiar și vreo doi români care se băgau în seamă. Prin comparație cu alții, spaniolii au fost mai serioși. Și au început bine, dar au continuat prost.

ionut-negoita-dinamo

Cortacero a venit cu Țălnar și cu Șerdean, dar și cu un domn Melero. Am vorbit pe video cu ei pentru că era pandemia. Melero, un domn extrem de respectat în Spania, apoi a intrat și Contra în ecuație. Se știa cu Melero, premisele erau bune.

Au adus 550.000 de euro fără să vină în țară, mai pe nevăzute. Toată povestea, toată ecuația suna promițător.

Își doreau să facă o echipă foarte bună, cu Contra, să aducă spanioli, președinte de club, oameni pregătiți, oameni cu experiență în fotbal. Spuneau că vin cu fotbaliști care n-au loc prin Spania.

serdean cortacero

Lucrurile, până la un punct financiar și organizatoric, arătau promițător. La un moment dat n-au mai avut bani. Dar ei au dat 550.000 de euro fără să fie acționari în club, ca împrumut!

Eu am dat Dinamo pe 1 leu, era simbolic, dar nici p-ăla nu mi l-au dat! Dacă nu am găsit pe cineva care să-mi dea mai mult de un leu…. Partea bună e că am reușit să mă descarc de o poveste, s-o preia altcineva și să se ocupe de ea. Nu era ca o societate pe care o abandonezi.”, a declarat Ionuţ Negoiţă, pentru GSP.ro.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 26 de meciuri disputate până acum în Liga 1.

dinamo 1

Citeşte şi Pablo Cortacero se întoarce în România: ,,Voi pune Dinamo pe un făgaş normal”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare