Cu ce probleme se confruntă Cristina Neagu. De ce are nevoie de pauză

Cristina Neagu (32 de ani) va mai juca handbal până la data de 13 mai, după care se va concentra să-și resolve problemele medicale.

Sportiva legitimată la CSM București a anunțat recent că se retrage din naționala de handbal, pentru o perioadă de timp, dar fără să dezvăluie și motivul care a stat la baza deciziei sale.

Problemele de la genunchiul stâng i-au creat mari problemei jucătoarei. Ea a fost operate de ligamente, la ambii genunchi. Neagu va absenta de pe teren  circa trei-patru luni, potrivit gsp.ro.

CristinaNeagu

Doctorul CSM București, Florin Oancea a vor. „Are ambii genunchi sensibilizaţi în urma accidentărilor şi al operaţiilor, aşa că va trebui să le acorde o mare, mare atenţie, fiindcă în acest sport genunchii sunt printre cei mai solicitaţi. Cristina intră de acum în faza în care-şi va acorda mult mai multă atenţie, iar echipa şi antrenorul ei trebuie să înţeleagă asta şi să joace cât mai mult fără ea. Fiindcă noi toţi ne vom bucura, de fiecare dată, atunci când Cristina Neagu va reveni pe teren şi va juca iar la capacitate ridicată. Nu va mai fi niciodată la sută la sută din capacitatea sa de odinioară, dar poate atinge încă 90%, iar asta înseamnă foarte mult“, a declarat Florin Oancea, potrivit playsport.

Citește și VIDEO | Alexandru Dedu, o nouă reacție cu privire la decizia Cristinei Neagu: “Nu cred că se va retrage de la națională!”

 

.