RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CSM Bucureşti şi-a închis poarta! Campioana mondială care devine “tigroaică”

CSM Bucureşti a anunţat un nou transfer spectaculos! Echipa finanţată de Primăria Capitalei a semnat cu Tess Wester, portarul naţionalei olandeze.

Tess Wester, care a evoluat în ultimii trei ani pentru Odense, a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti. Wester a fost desemnată cel mai bun portar al Campionatelor Mondiale în 2015 şi 2019. Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a cucerit cinci medalii cu naţionala Oldanei.

„Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM București un contract valabil pentru următoarele două sezoane” – a fost anunţul oficial al clubului din Capitală.

tess wester profimedia

Acest club nu vrea doar să câștige Liga Campionilor, dar are și experiența de a face acest lucru. Am vorbit cu mai multe cluburi pentru că am vrut să aflu exact ce doream. Să risc și să mă aventurez sau să fiu sigură de toate problemele periferice? În cele din urmă, focul din mine a câștigat. Ideea de aventură și experiența handbalului în România m-au convins, totul este foarte viu. Mai ales când există un public. Mii de oameni vin în tribune în tricouri și pictați. Nu am mai experimentat asta până acum la un club. Foarte mișto”, a declarat Wester pentru nos.nl.

Handbalista din Olanda devine portarul nr. 1 al „tigroiacelor” după plecarea actualelor componente, Jelena Grubisic și Denisa Dedu. Postul de portar este acum acoperit, după ce a fost transferată și Marie Davidsen (Thuringer HC).

CITEŞTE ŞI: S-a stabilit când CSM București va lupta pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor cu CSKA Moscova

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare