RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | CSM București, a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor! Joc slab făcut de Cristina Neagu&co

Vipers Kristiansand a reușit să se impună pe terenul formației CSM București, cu scorul de 29-22, la capătul unui joc modest al echipei pregătite de Adi Vasile!

După un start foarte bun în actuala campanie din Liga Campionilor, „tigroaicele” au ajuns la al patrulea meci fără succes în grupa A, după ce au fost dominate de la un cap la altul de handbalistele din Norvegia. Încă din startul partidei, nordicele au preluat controlul, astfel că CSM București s-a văzut condusă cu scorul de 14-9 la capătul primei reprize.

Situația jocului nu s-a schimbat prea mult nici odată cu începutului reprizei secunde, iar Vipers și-a menținut avansul pe toată durata partidei în fața handbalistelor din România.

În ciuda faptului că ocupă locul secund în acest moment, CSM București are emoții în ceea ce privește accederea în turul următor al competiției. Adversara de astăzi a bucureștencelor, Vipers Kristiansand, se situează în acest moment pe poziția a treia, dar are cu patru meciuri în minus față de formația pregătită de Adi Vasile.

Următoarea partidă a formației CSM București este programată pe 23 ianuarie, pe terenul liderului din această grupă, Rostov Don.

Clasamentul grupei A din Liga Campionilor

1. Rostov Don- 15 pct
2. CSM București- 11 pct
3. Vipers Kristiansand- 10 pct
4. Metz- 10 pct
5. Ferencvaros- 10 pct
6. Esbjerg- 6 pct
7. Ljubijana- 5 pct
8. Bietigheim- 3 pct

 

Citește și Salariul impresionant pe care îl primește Mihăilă la Parma: “Altfel se simte atunci când se uită pe card!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare