CSA Steaua are un nou comandant! Cine i-a luat locul lui Mădălin Hîncu

CSA Steaua are un nou comandant, după ce Mădălin Hîncu a fost intens contestat în ultima vreme de către juristul Florin Talpan.

Cel care va prelua noua funcţie de la CSA Steaua este Răzvan Bichir, care va fi instlat oficial pe această poziţie începând cu data de 1 aprilie.

Steaua

Mandatul noului comandant din Ghencea se va întinde pe o perioadă de jumătate de an, după cum anunţă CSA Steaua într-un comunicat.

,,Miercuri, 31 martie, în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu ROȘU, a avut loc ceremonia de predare-primire a funcției de comandant/ președinte a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București.

csa steaua 1

Colonelul Ștefan Răzvan BICHIR a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de comandant (președinte) al CSA „Steaua”, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin HÎNCU.’‘, apare în comunicatul Stelei.

Bichir, cel care va conduce Steaua acum, este cadru militar încă din anul 1994, fiind un absolvent şi la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport/ Facultatea militară de educaţie fizică şi sport.

CSA Steaua nu a uitat nici de Mădălin Hîncu, care a fost trecut în rezervă, după ce a fost comandant al secţiei de fotbal începând cu ianuarie 2020.

hincu

De asemenea, tot astăzi, s-a desfășurat și ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu. În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile și contribuția depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii și împliniri alături de familie și de cei dragi și să fie în continuare alături de familia Armatei României.”, mai apare în comunicatul dat de CSA Steaua.

Citeşte şi Ape tulburi la Steaua! Mădălin Hîncu ar fi demisionat de la club: ,,A depus-o începând cu 31 martie”