RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ape tulburi la Steaua! Mădălin Hîncu ar fi demisionat de la club: ,,A depus-o începând cu 31 martie”

Steaua Bucureşti vrea să promoveze la finalul acestui sezon în Liga a 2, însă problemele sunt tot mai evidente la club din punct de vedere profesional.

Primul care a clacat în această perioadă tensionată de la Steaua ar fi Mădălin Hîncu, comandantul clubului instalat în luna ianuarie a anului 2020.

MadalinHincu

Hîncu şi-ar fi depus demisia de la clubul din Liga a 3-a, care ar urma să înceapă cu data de 31 martie, după cum anunţă cei de la AS47.

,,La nivel de zvon, actualul comandant, colonelul Mădălin Hîncu, și-a depus demisia începând cu data de 31 martie. Posibil ca această demisie să fi survenit pe fondul continuei stări de conflict și scandal din interiorul clubului, stare la care MApN a privit pasiv și nu a luat nicio măsură fermă de-a lungul timpului.”, mai apare postarea de pe Facebook.

Florin Talpan, jurist CSA Steaua, l-a acuzat pe Mădălin Hîncu că nu îşi îndeplineşte obligaţiile pe care le are din punct de vedere legal, ba mai mult, că i-a tăiat din salariu în mod nejustificat.

În acest moment, echipa de fotbal Steaua se află pe primul loc în Seria a 4-a a Ligii a 3-a din România, unde se luptă pentru promovarea în Liga a 2-a cu rivalii de la FCSB II.

csa steaua 1

Citeşte şi Florin Talpan, nervos pe angajaţii de la CSA Steaua, după moartea lui Anton Netolitzchi: ,,M-a ajutat în procesele contra FCSB-ului şi a fost îndepărtat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare