RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Croitoru îl ‘trage de urechi’ pe Chindriș! „E o greșeală copilărească! Oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenți”

FC Botoșani a avut un început dezastruos de meci împotriva campioanei CFR Cluj! Moldovenii au primit două goluri în primele 12 minute și n-au mai reușit să revină. Antrenorul echipei din Botoșani, Marius Croitoru, l-a criticat aspru pe fundașul Andrei Chindriș.

Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 3, din penalty. Andrei Chindriș l-a faultat în careu pe Billel Omrani.

Tot Ciprian Deac a înscris și în minutul 12, din lovitură liberă de la marginea careului. Zidul gazdelor nu a avut reacție la șutul mijlocașului de la CFR Cluj.

Practic, le-am făcut cadou două goluri! N-am avut posibilitatea să ne antrenăm, dar asta nu este o scuză. Nu eram la un nivel fizic de la egal la egal, le-am făcut și două cadouri inexplicabil. Singura vină la această înfrângere este a mea. În cele două zile pe care le-am avut să antrenez echipa, n-am reușit să-i aduc la nivelul la care voiam. Învățăm din greșeli!

La 11 metri făcut cadou de Chindriș, nu spunea nimic acea fază. E o greșeală copilărească, care trebuie să-i dea mult de gândit. Și oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenți. Trebuie să fie mult mai calculat. Probabil și ce s-a întâmplat în jurul lui (n.a. – speculațiile despre un transfer) l-a clătinat puțin„, a spus Marius Croitoru la DigiSport.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în play-off-ul Ligii 1.

CITEȘTE ȘI -> CFR Cluj, în marș spre un nou titlu? Dan Petrescu: “Campionatul se va juca până în ultima etapă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare