RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristina Neagu și Adrian Vasile, după înfrângerea cu Metz: „Am primit foarte multe goluri!”

CSM Bucureşti a pierdut a pierdut în deplasarea de la Metz din grupele Ligii Campionilor scor, 25-22.

Adrian Vasile, antrenorul “tigroaicelor” a vorbit despre înfrângerea din Franța dar și despre următoarea partidă cu SCM Râmnicu Vâlcea.

“Cred că orice confruntare care implică o eliminare vine cu un nivel de adrenalină,  cu un nivel de suspans. este partea finală a campionatului, aşa că cu siguranţă devine tot mai atractiv.

Cred că fiecare meci ar putea să fie o poveste în sine, aşa că aşa căm le-am spus fetelor şi înaintea meciuluid ela Metz, este momentul în care trebuie să culegem roadele muncii inclusiv din sezonul trecut când nu am putut să încheiem competiţia.

Într-adevăr este un ritm foarte alert însă nu e cu nimic diferit cu orice sezon. Sigur competiţia s-a schimbat. Ai două meciuri eliminatorii, înainte era doar cel din sferturi. Noi trebuie să ne adaptăm la situaţia pe care o avem. La ora meciului să fim în cea mai bună formă pe care o avem. Astfel încât rezultatul să fie tranşat în favoarea noastră.

Echipa de la anul o să fie o echipă bună, poate şi altfel pentru că în fiecare sezon are povestea lui. Sunt trei săptămâni în care vom întâlni Vâlcea de 3 ori. Cred că e interesant cum viaţa scoate lucruri atât de speciale şi pentru mine este o provocare pe care o îmbrăţişez şi abia aştept”, a spus Adrian Vasile.

Citește și Meciul SCM Rm. Vâlcea – Brest a fost anulat! Francezii nu au găsit zbor

Cristina Neagu, pivotul celor de la CSM București a declarat că în prima repriză echipa nu s-a apărat bine iar în partea secundă fetele conduse de Adrian Vasile au jucat mai bine.

Cristina Neagu a spus că regretă ca meciul din optimile Ligii Campionilor contra SCM Râmnicu Vâlcea nu vor fi spectator în tribune.

“Cred că în prima repriză nu am reuşit să ne apărăm aşa cum ne-am dorit, am primit foarte multe goluri. În a doua repriză am jucat mai bine în apărare, am primit doar 9 goluri. Dacă am fi făcut lucrul ăsta şi în prima repriză, probabil că scorul era diferit. Asta este, suntem pe locul 3, jucăm această optime de finală împotriva celor de la Vâlcea, bineînţeles că vrem să câştigăm şi să ne calificăm în sferturi.

Da, în următoarea perioadă întâlnim Vâlcea şi în campionat şi în Liga Campionilor. Sigur, două competiţii diferite, însă ne dorim să performăm în ambele. Pentru că vrem să ne desprindem în fruntea clasamentului în campionatul României şi vrem să ne calificăm în sferturi, aşa că o să facem tot ţine de noi să reuşim lucrul acesta. Nu o să fie uşor, venim după o perioadă grea, multe meciuri, multe fete care revin după accidentări, s-a strâns un pic oboseala, însă dorinţa de a câştiga este foarte mare şi să fim în formă bună şi să câştigăm.

E un regret că nu e public cu orice confruntare, sincer. Pentru că sportul arată diferit fără spectatori. Însă aceasta este situaţie, ne bucurăm că putem să jucăm în continuare handbal aşa că sper ca fanii noştri să ne susţină din faţa televizoarelor.” a declarat Cristina Neagu.

Citește și VIDEO | Mașini noi pentru Federația Română de Handbal! Ce autoturisme vor conduce angajații FRH până în 2021

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare