Cristina Neagu, anunţ neaşteptat: ,,M-am gândit la despărţirea de naţională”

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, a declarat că s-a gândit şi la o despărţire de echipa naţională de handbal feminin.

După ce nu a avut parcursul aşteptat la Turneul Preolimpic şi a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu naţionala, Neagu s-a gândit să ia o pauză de la echipa pregătită de Adi Vasile.

cristina neagu profimedia 2 scaled
sursa foto: Profi Media Images

Aceasta recunoaşte însă că echipa naţională de handbal feminin face parte din ea şi nu poate renunţa atât de uşor la ea.

,,M-am gândit la o despărțire de națională, mai ales după ce am ratat calificarea la Olimpiadă, m-am gândit că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag. Există această posibilitate, ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa națională.

Cristina Neagu scaled

Echipa asta națională face parte din mine și cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi pe terenul de handbal este atunci când joc la echipa națională. Cred că sunt, pur și simplu, prea înnebunită după handbalul ăsta, îmi place la nebunie.”, a declarat Cristina Neagu, pentru sponsorul ei de imagine.

Citeşte şi Cristina Neagu, ţinta unor acuzaţii incredibile! “Mi-a spus ‘te rog, ratează!’”