Cristiano Ronaldo, atacat la el în ţară! “Scoateţi acest vagabond din Madeira!”

Imaginile apărute în urmă cu câteva zile, în care Cristiano Ronaldo şi logodnica sa au apărut la plimbare cu cei patru copii, nu au rămas fără ecouri în Portugalia. Un politician local l-a insultat pe starul lui Juventus,pe care l-a numit “animal” şi “vagabond”!

Rafael Macedo, parlamentar ales în Madeira, s-a scandalizat atunci când a văzut imaginile cu familia lui Cristiano Ronaldo la plimbare în plină pandemie.

“Vreau acest animal care a venit din Italia să stea în casă! Scoateţi acest vagabond din Madeira!” – a postat alesul pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, Macedo a şters postarea şi şi-a cerut scuze public. Politicianul a susţinut că cineva i-a spart contul de Facebook. “Îi cer iertare lui Ronaldo. De acum voi schimba parola săptămânal” – a fost scuza patetică a parlamentarului.

Portugalia a recurs la o izolare pe bază de voluntariat, în care oamenii pot ieşi dacă respectă normele recomandate şi distanţa faţă de alte persoane. Chiar şi aşa, imaginile cu Ronaldo şi logodnica sa la plimbare alături de copii au pornit nenumărate polemici. În timp ce unii îl acuză că nu a oferit un exemplu corespunzător, alţii îl susţin şi spun că în special pentru cei mici o gură de aer proaspăt a fost binevenită.