Cristi Săpunaru se poate întoarce la Rapid: “A mai spus că își dorește să revină acolo!”

cristi-săpunaru-rapid

Ajuns la 37 de ani, Cristi Săpunaru este liber de angajament în momentul de față după despărțirea de turcii de la Kayserispor!

Rapid București este în grafic în momentul de față și ocupă locul secund în play-off-ul Ligii a 2-a, cu șanse reale de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc. Giuleștenii nu concep să rateze din nou principalul obiectiv și își doresc ca începând din sezonul următor să evolueze în Liga 1 pe noua arenă de la Podul Grant.

Cu gândul la promovare, rapidiștii au făcut primele întăriri, astfel că l-au readus pe Daniel Niculae, care va ocupa o funcție în conducerea clubului. Cu toate acestea, “alb-vișinii” vor să se întărească și din punct de vedere sportiv, astfel că plănuiesc cel mai probabil să mai transfere jucători odată cu accederea în Liga 1. Unul dintre fotbaliștii care pot ajunge la Rapid în viitorul apropiat este Cristi Săpunaru, un idol al tribunelor giuleștene.

sapunaru

“Dacă a rămas liber de contract mă gândesc că este posibil să revină la Rapid. Din câte știu el își dorește foarte mult să-și încheie cariera la Rapid. Cu Nico președinte, ar putea și el să pună umărul la acest proiect. Săpunaru a mai spus că își dorește să revină la Rapid, dar să fie Nico președinte și să plece oamenii cu care el nu voia să lucreze. Acum cred că este viabilă această opțiune!”, a spus Vasile Maftei, potrivit Digi Sport.

Cristi Săpunaru a mai jucat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, 2010 și 2015. De-a lungul carierei, fundașul român a mai jucat pentru FC Național, Astra, Pandurii Tg. Jiu, Elche, Denizlispor, Real Zaragoza și FC Porto.

Citește și Revenirea lui Vasile Maftei la Rapid, o necunoscută: ,,E prematur! Am ales antrenoratul”