Revenirea lui Vasile Maftei la Rapid, o necunoscută: ,,E prematur! Am ales antrenoratul”

Rapid Bucureşti se află foarte aproape de revenirea în Liga 1, acum fiind pe un loc de promovare în play-off-ul din Liga a 2-a.

Lucrurile par că încep să se aşeze foarte frumos la Rapid, mai ales după ce la echipă s-a întors pe o funcţie de conducere şi Daniel Niculae, un simbol al Giuleştiului.

DanielNiculae1

Vasile Maftei, fost fotbalist şi el în Giuleşti, a vorbit despre o posibilă revenire la echipa sa de suflet. Acesta, în prezent antrenor secund la FC Voluntari, spune că s-ar întoarce la Rapid numai din postura de antrenor, dar pentru moment nu a avut nicio discuţie cu Daniel Niculae, de care este foarte apropiat.

,,N-am avut nicio problemă cu nimeni. Au fost niște discuții când am plecat, ei au știut foarte bine din ce motive am rămas dim momentul ce Nico a plecat și am spus-o de mai multe ori, am rămas pentru Șumi (n.r Constantin Schumacher), că avea nevoie, știam că va fi destituit din funcție și am zis că măcar să fie acolo, cât de cât, un factor de influență în vestiar, era normal să fiu lângă ei. I-am spus atunci lui Nico, că în momentul în care va fi dat Șumi afară, voi pleca și eu.

vasile maftei

E un lucru extraordinar că s-a întors Nico. E o formalitate până vor pleca oamenii cu care el nu poate să lucreze (n.r Andrei Nicolescu). Clar nici eu nu pot să lucrez cu ei. Păi n-au făcut nimic, asta e, că n-au făcut nimic. Eu cred că, odată cu revenirea lui Nico, lucrurile vor reintra în normal. Își va pune și el la punct, ușor-ușor, toate detaliile. Cu siguranță, când va fi înscăunat, își va face stafful lui.

N-am discutat despre o revenire, încă e prematur. Eu am ales meseria de antrenor, iar la Rapid e un antrenor care a făcut lucruri extraordinare (n.r Mihai Iosif). Când toată lumea se aștepta să nu prindă play-off-ul, a reușit. Victor Angelescu cu siguranță îi va da mână liberă lui Nico.”, a declarat Vasile Maftei, pentru Digisport.

În acest moment, Rapid Bucureşti se află pe locul 2 în play-off-ul Ligii a 2-a, cu 42 de puncte acumulate până în prezent.

Citeşte şi EXCLUSIV | Mihai Iosif, lăudat de o glorie a Rapidului: “Este omul potrivit la locul potrivit”