RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristi Manea, după egalul cu ŢSKA Sofia: ,,Puteam câştiga meciul de astăzi!” Ce mesaj a avut pentru Petrescu

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, în meciul din grupele Europa League cu ŢSKA Sofia, scor 0-0.

După acest meci, CFR Cluj păstrează în continuare şanse la calificarea în fazele superioare ale competiţiei.

La finalul meciului din Gruia, Cristi Manea a vorbit despre prestaţia echipei de pe teren. Acesta spune că puteau câştiga meciul cu bulgarii dacă fructificau ocaziile pe care le-au avut. Fundaşul mai declară că vor merge în Elveţia pentru a câştiga meciul cu Young Boys şi a se califica mai departe în competiţie.

,,Eu cred că puteam câştiga meciul de astăzi dacă ne intrau ocaziile pe care le-am avut, pentru că au fost destul de clare. Dar asta este, trebuie să mergem în Elveţia, să dăm totul pe teren şi să câştigăm, pentru că nu am pierdut nimic încă. Mergem acolo uniţi şi încrezători în victorie”, a spus Cristi Manea la finalul jocului.

Cristi Manea a avut un mesaj şi pentru fostul antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, care s-a despărţit de echipă la începutul acestei săptămâni.

,,Vreau să îi mulţumesc în numele echipei, pentru că ne-a învăţat foarte multe lucruri. Cu el am câştigat atâtea trofee! Mie unul mi-a arătat foarte multe, fiind şi pe postul meu. Am avut ce învăţa de la el. Îi urez multă baftă, oriunde va merge sunt sigur că va reuşi. Nu mă aşteptam, dar aşa este fotbalul, trebuie să mergem înainte”, a mai declarat fundaşul la finalul meciului cu ŢSKA Sofia.

CFR Cluj se poate califica din nou în primăvara europeană dacă învinge în meciul din deplasare, contra celor de la Young Boys Berna, care au pierdut partida din deplasare cu AS Roma, scor 1-3.

Citeşte şi Meci nedecis în Gruia! CFR Cluj păstrează şanse la calificare după egalul cu ŢSKA Sofia din Europa League

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare