Craiova suferă şi sub comanda lui Ouzounidis: ,,Acolo sunt cele mai mari probleme, dacă vorbim de minusuri”

Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0, într-un meci disputat la Buzău.

Unicul gol al partidei a fost marcat de tânărul George Cîmpanu, în minutul 25. Deşi a câştigat partida, echipa antrenată de Ouzounidis încă nu a ascăpat de toate problemele în ceea ce priveşte jocul.

victorie craiova 1

Cristi Dulca, fost internaţional şi actual antrenor al naţionalei de fotbal feminin, a vorbit despre jocul prestat de olteni, iar concluzia este că echipa încă are mari probleme în apărare.

,,S-a schimbat sistemul, joacă 4-2-3-1. Problemele sunt pe apărare, dacă vorbim despre minusuri. Puţin temători la acest joc, cel puţin 20 de minute mi s-a părut că au prins respect faţă de Chindia, mă refer la meciurile pierdute în campionat.

CristiDulca1

Ca iuţime a acţiunilor şi modul în care pasează este un plus pentru Craiova faţă de ce am văzut în trecut.“, a declarat Cristi Dulca, pentru Looksport.

Pentru Universitatea Craiova urmează un nou meci în Liga 1, acasă, pe 6 martie, împotriva celor de la FC Botoşani, în etapa a 26-a, de la ora 14:30.

craiova

Citeşte şi Cârțu pune presiune pe Ouzounidis după calificarea în semifinalele Cupei României: „Nu are voie să ne scape”