Cârțu pune presiune pe Ouzounidis după calificarea în semifinalele Cupei României: “Nu are voie să ne scape”

Președintele Craiovei consideră că echipa sa este îndreptățită să aspire la trofeul Cupei României în acest sezon, în care FCSB și CFR Cluj au fost deja eliminate din competiție.

Ultima oară, oltenii au triumfat în Cupa României în 2018.

“Victoria e meritată. Au avut și șanse în primele minute. Echipa trebuie să înțeleagă că e o șansă fantastică să luăm Cupa. Nu trebuie să scăpăm trofeul anul acesta. Nu e bine ce se întâmplă în campionat.

Să vedem ce putem să recuperăm în etapele următoare. Sunt două obiective: de a câștiga campionatul și Cupa. În campionat, nu putem să spunem că suntem în grafic”, a fost observația lui Cârțu, la Digi Sport. 

Marinos Ouzounidis

Oficialul juveților a descoperit capitolul la care Ouzounidis trebuie să lucreze mai mult în perioada următoare.

“Poate că ar trebui să riscăm mai mult pe construcție, când primim pasa între linii. Să se ducă jucătorii de combinație pe fundașii centrali adverși. Am marcat destul de puține goluri în 25 de partide, prea puține pentru obiectivul de a câștiga titlul.

Acum doi-trei ani aveam mai multe. Eu văd niște lucruri, totuși. Se caută să se trimită «balonul» între linii. Văd iar o reactivitate imediată, ce n-am observat la ceilalți antrenori dinainte. În timp poate că, făcând progrese, o să avem și alte rezultate”, a mai subliniat președintele alb-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>>EXCLUSIV | Săndoi a avut puterea să zâmbească după eliminarea din Cupa României: „Mi-aș fi dorit să nu treacă vârsta pe spate”