Craiova nu va avea o viață ușoară în Cupa României! Flavius Stoican anunță: “Vreau să ne calificăm în finală!”

Actualul loc 3 din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, va înfrunta formația CSU Craiova în semifinalele Cupei României!

După ce au anunțat prin vocea președintelui Sorin Cârțu că sunt favoriți în duelul contra divizionarei secunde, oltenii sunt avertizați acum de către antrenorul Viitorului Târgu-Jiu, Flavius Stoican. Cu un trecut în tricoul “alb-albastru”, Stoican își dorește mai mult decât orice să obțină calificarea în finala Cupei României și pentru asta a avut un mesaj clar pentru elevii săi.

Stoican

”Vreau să facem o minune și să ne calificăm în finală! Am mai trecut în fazele anterioare de echipe de Liga 1, de FC Argeș și Mediaș, așa că am văzut că se poate. Facem totul ca să jucăm finala. Asta le-am insuflat și jucătorilor: să își propună țeluri mărețe. Nu aveam vreo favorită!

Nu mai contează că jucăm cu Universitatea Craiova, chiar dacă e cea mai bună dintre toate echipele calificate, nu mai contează că se joacă turul la ei. Pentru noi, toate cele trei adversare erau dificile și oricare dintre ele s-ar fi bucurat dacă ar fi jucat cu noi, fiindcă noi suntem echipa de eșalon inferior. Cert e că Universitatea nu va avea joc ușor”, a spus Flavius Stoican, potrivit Liga2.ro.

Partidele din semifinale se vor disputa în sistem tur – retur, prima echipă extrasă din urne fiind gazda meciului tur. Primul meci urmează să se desfășoare în perioada 13-15 aprilie, iar returul între 11 și 13 mai.

Citește și Oltenii sunt deja cu gândul la finala Cupei României și anunță: „E clar că suntem favoriți!”