Oltenii sunt deja cu gândul la finala Cupei României și anunță: “E clar că suntem favoriți!”

CSU Craiova o va înfrunta pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu în semifinalele Cupei României!

După tragerea la sorți din urmă cu câteva momente, cele patru echipe calificate în penultima fază a competiției și-au aflat adversarele, dar și perioadele în care vor disputa cele două manșe. Partidele din semifinale se vor juca în sistem tur – retur, prima echipă extrasă din urne fiind gazda meciului tur. Primul meci urmează să se desfășoare în perioada 13-15 aprilie, iar returul între 11 și 13 mai.

Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, a oferit o primă reacție cu privire la duelul contra celor divizioanarei secunde, Viitorul Pandurii. “Sorinaccio” consideră că echipa sa pleacă cu prima șansă, iar câștigarea Cupei României reprezintă principalul obiectiv al juveților din acest moment.

sorin cartu

“E clar că suntem favoriți, nu avem voie să nu ne calificăm. Până la urmă joacă locul 3 din Divizia A cu locul 3 din Divizia B. Mai mult decât atât se joacă în dublă manșă, nu e doar un meci, deci suntem favoriți. Dacă se juca un singur meci, poate era altceva. Cupa a fost tot timpul un obiectiv pentru noi, este clar că vrem să o câștigăm. Este obiectivul principal acum”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Opțiunea unui fost căpitan rapidist în privința titlului: „Mi-aș dori să îl câștige Craiova”