RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Viorel Moldovan, după tragerea la sorți a Cupei României: „Ne vom lupta pentru calificarea în semifinale!”

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi din faza sferturilor de finală ale Cupei României.

FC Petrolul, echipa pregătită de Viorel Moldovan se va duela pentru un loc în semifinala Cupei României cu Astra Giurgiu.

Viorel Moldovan, tehnicianul „lupilor-galbeni” a declarat că formația pregătită de Eugen Neagoe pleacă cu prima șansă dar echipa condusă de el poate să meargă mai departe în Cupa României.

„Astra este o echipă solidă, cu un antrenor valoros, o formaţie care are calitate atât la nivel de grup, cât şi individual. S-a luptat pentru trofee în ultimii ani, a participat constant în play-off-ul Ligii 1 şi, privind din această perspectivă, este normal să fie cotată cu prima şansă la calificare.

Dar, sunt convins ca avem capacitatea să ne luptăm de la egal la egal şi să mergem mai departe în această competiţie”, a spus Viorel Moldovan, conform site-ului oficial al grupării prahovene

„Sincer, chiar mi-am dorit să jucăm cu o echipă de prim-eşalon şi în această fază a competiţiei. Va fi, din nou, un bun prilej pentru ne testa şi, bineînţeles, ne dorim calificarea în semifinale”, a adăugat tehnicianul, citat de Agerpres.

Citește și Viorel Moldovan rămâne precaut! Petrolul începe “ruleta rusească”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare