De ce are interzis Olăroiu la echipa naţională! Cine îl mai poate înlocui pe Mirel Rădoi

Sursa foto: Profimedia Images

Cosmin Olăroiu părea cea mai bună variantă de înlocuire a lui Mirel Rădoi la echipa naţională, după eşecul dezamăgitor cu Armenia, scor 2-3.

Pe lângă Olăroiu, un alt posibil antrenor care ar fi putut prelua echipa naţională era Răzvan Lucescu, care a mai avut experienţa de a fi selecţioner tot al României.

Olaroiu

După umilinţa cu Armenia, Mirel Rădoi declara că ia în calcul o demisie de la naţională, însă ulterior s-a răzgândit în acest sens şi va continua pe banca României.

Dacă Rădoi ar fi demisionat, favorit să-i ia locul era nimeni altul decât Cosmin Olăroiu, care şi în acest moment este liber de contract, după despărţirea de chinezii de la Jiangsu.

radoi dica profimedia 0601556953
Rădoi și Dică. Foto: Profimedia

Deşi nu a fost contactat de cei care conduc fotbalul românesc, Olăroiu ar fi transmis prin intermediari că nu ar prelua echipa naţionala până în momentul în care nu s-ar rezlva total lucrurile cu Mirel Rădoi, de care este foarte apropiat, au transmis surse din FRF, pentru ProSport.

După Olăroiu în calcul ar fi fost luat Răzvan Lucescu, deşi acesta a susţinut că nu vrea să mai pregătească o echipă naţionala. Varianta Hagi ar fi picat şi ea oricum, pentru că acesta deţine echipa din Liga 1, Viitorul Constanţa şi s-ar fi interpretat.

Razvan Lucescu e1608926839135

Dan Petrescu şi Marius Şumudică, alte variante de antrenor pentru echipa naţională, nu au fost luate în calcul, deoarece lui Burleanu nu îi place comportamentul ,,Bursucului”, iar la Şumudică nu l-au impresionat rezultatele din ultimele luni de zile, mai informeaza sursa citată.

profimedia 0475059170 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Dat ca posibilul înlocuitor al lui Rădoi, Olăroiu nu ar refuza naționala: “Ar fi o onoare să antrenez România!”