RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cosmin Moți nu dorește reluarea meciurilor! “Meciurile ar trebui jucate când riscul a trecut definitiv”

Cosmin Moți a dezvăluit că și-ar dori ca reprezentativa lui Mirel Rădoi să joace barajul cu Bulgaria.

Moți a vorbit despre situația creată de pandemia de coronavirus și consideră că fotbalul ar trebui să se reia doar atunci când fotbaliștii nu vor mai fi în pericol.

”În momentul de faţă e bine că s-a amânat, pentru că nimeni nu se gândeşte la sport. Meciurile ar trebui jucate când riscul a trecut definitiv”a declarat Cosmin Moți pentru Telekom Sport.

Fundașul lui Ludogorets cunoaşte foarte bine campionatul bulgar şi prima reprezentativă antrenată de Georgi Dermendzhiev și își dorește ca România să înfrunte naționala Bulgariei.

”Ei şi-ar dori să joace cu noi, la fel şi noi. Dar ambele echipe, avem încă un hop de trecut. Sper să ajungem să jucăm noi cu bulgarii meciul decisiv. Eu cred că am avea şanse, dar aş spune că sunt şanse egale, mai ales că ar juca acasă. Au jucători buni, şi noi la fel. Dar fiecare avem câte un hop de trecut repet”, a mai spus Cosmin Moți.

romania

Moți a recunoscut că ar fi o idee bună naționalizarea jucătorilor străini care ar putea face diferența în lotul României, precum Camora sau Omrani.

 ”Sunt oameni la Federaţie, antrenori, care decid asta sau dacă e nevoie. În Bulgaria era normal să-i cheme pe brazilienii de aici, pentru că erau printre cei mai buni din campionat şi aveau paşaport bulgar. Dacă Mirel Rădoi va considera că este nevoie de Camora şi Omrani îi va convoca. Dar să nici nu exagerăm, pentru că avem jucători români buni, în care trebuie să credem” a mai declarat Moţi.

Chiar dacă fundașul lui Ludogorets a ajuns la o vârstă apropriată de retragerea din fotbal, 35 de ani, Cosmin Moți  încă se află în planurile de viitor ale lui Ludogoreț. Clubul i-a propus un contract valabil pentru încă doi ani.

ludogoret moti grigore

Moți a ajuns la Ludogorets în vara anului 2012, pentru suma de 400.000 de euro, de la Dinamo. De atunci fundașul a strâns 277 de meciuri, în care a reușit 33 de goluri și 14 pase decisive.

CITEȘTE ȘI: LPF pregătește măsuri împotriva cluburilor din Liga 1 care nu plătesc salariile la timp

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare