Cosmin Contra demisionează de la Dinamo! Le-ar fi transmis deja apropiaţilor că pleacă de la club

Meciul dintre Astra şi Dinamo, încheiat 1-1, ar putea fi utimul pe banca ,,câinilor”, condus de Cosmin Contra.

Antrenorul ar fi luat deja o decizie în ceea ce priveşte viitorul său la clubul din Ştefan cel Mare înainte de a vorbi cu directorul sportiv, Rufo Collado.

Meciurile foarte slabe ale echipei Dinamo, dar şi problemele financiare tot mai apăsătoare de la club l-au făcut pe Contra să-şi dorească să plece de la echipă. Antrenorul şi-ar fi anunţat deja persoanele apropiate că va demisiona după meciul cu Astra, anunţă doardinamo.ro. 

Dinamo Astra 1 1

Vestea că tehnicianul ar demisiona nu le-ar cădea bine deloc jucătorilor. Acesta era puntea dintre conducere şi echipă. El era aliatul jucătorilor în privinţa problemelor financiare de la club.

Contra a declarat şi el că s-a simţit păcălit de spaniolii de la Dinamo. După meciul cu Astra, ,,Guriţă” a spus că urmează să poarte o discuţie cu Rufo Collado în ceea ce priveşte viitorul său la echipă.

Eu trebuie să am încredere în ce e aici. Sunt antrenor. Mâine o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmplă (n.r. – dacă ia în calcul o despărțire). Acum sunt dezamăgit de meciul ăsta. Așteptam mult, i-am simțit bine pe băieți săptămâna asta. Dar ajungem la ora jocului și nu putem să punem în aplicare ce facem la antrenament.

Contra Dinamo 1

Nu știu dacă mă tem de o depunctare din cauza datoriilor. Nu ține de mine, sunt alte lucruri. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo, dacă știam situația”, a mai completat Contra.

Un alt factor care a fost important în decizia pe care ar fi luat-o Cosmin Contra este retragerera lui Juan Melero Marin din proiectul spaniolilor, mai anunţă sursa citată-

Citeşte şi Eugen Neagoe, atac către ultraşii lui Dinamo: ,,Văd că nu mai dau foc la nimic, nu mai sparg nimic”