Cortacero se poate întoarce mai repede la Dinamo! DDB: ”O să câștige procesul pentru că nu avem ce face!”

cortacero-dinamo

După ce a fost dat dispărut, Pablo Cortacero este pregătit să revină la Dinamo, de această dată însă la tribunal!

Spaniolul este hotărât să o dea în judecată pe Dinamo, iar un nou termen pentru proces a fost stabilit pentru luna martie. Decizia acționarului majoritar din Ștefan cel Mare i-a speriat pe mulți dintre membri DDB care sunt îngrijorați că revenirea lui Cortacero se va produce mai repede decât s-ar fi așteptat cineva.

cortacero dinamo

”O să câștige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club și, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situația va fi mai calmă!

Cu salarii plătite, cu licența luată o să revină să își revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunța. Astea sunt niște vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce.

Și nici măcar el nu trebuie să plătească. Pentru că nu sunt ale lui. Sunt ale clubului toate datoriile. Dacă nu vrea, poate să își revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%!”, spune, sub protecția anonimatului, unul dintre oamenii din interiorul clubului, potrivit Fanatik.

Dinamo vine după eșecul drastic suferit în etapa a 25-a a Ligii 1, 0-5, acasă cu Viitorul Constanța, și încearcă să-și spele rușinea în meciul din Cupa României programat joi, contra celor de la Dunărea Călărași.

CITEȘTE ȘI –>> Ce lovitură! Dinamo a mai pierdut două procese și este obligată să își achite datoriile în cel mai scurt timp