RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cortacero o ține pe a lui: „S-a făcut transferul pe 20 ianuarie. Suporterii nu vor putea să conducă Dinamo”

Omul de afaceri spaniol Pablo Cortacero a vorbit despre situația financiară de la Dinamo.

Ibericul recunoaște că el el este vinovat pentru că jucătorii și staff-ul tehnic nu au fost plătiți. Cortacero a mai spus și că a transferat deja cinci milioane de euro, doar că banii întârzie să ajungă în România.

S-a făcut transferul pe 20 ianuarie și banii ar fi trebuit să intre deja la First Bank. Dar nu mai vreau să spun nimic. Când vor intra banii, vor scoate un document și o să anunț. Dar deja depinde de bancă. În fiecare zi se verifică la bancă dacă au intrat sau nu banii.

Ca să intre 5 milioane de euro în România nu este atât de ușor. Dar transferul s-a făcut”, a declarat Cortacero pentru fanatik.ro.

Pablo Cortacero recunoaște că el este principalul vinovat pentru situația creată la clubul din „Ștefan cel Mare”, dar insistă că Dinamo nu va ajunge la faliment.

Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulțime de oameni neplătiți din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment.

Eu am prezentat hârtiile conform cărora banii au ieșit din bancă la tribunal, am prezentat cine este în spatele meu din punct de vedere economic ca să vadă că nu am venit să băgăm clubul în faliment”, a mai spus Cortacero.

Spaniolul a vorbit și despre implicarea suporterilor de la Dinamo, prin programul DDB. Omul de afaceri le-a transmis un mesaj fanilor echipei din „Ștefan cel Mare”.

Întreb și eu, ce se va întâmpla cu DDB când vor intra banii? Ei sunt convinși că nu vor intra banii. Fac lucruri ilegale pentru le e frică de faliment. Eu am totul pregătit, cu oameni din Spania, oameni de încredere din România. Eu și acum sunt patron și președinte, o spune Registrul, nu o spun eu.

Știu că Dinamo are nevoie de mulți bani. Vor intra acum 5 milioane de euro și vom mai face o mărire de capital în aprilie de încă 5 milioane de euro.

program-ddb

Cu două măriri de capital clubul va fi sănătos din punct de vedere financiar. Va trebui schimbată toată structura clubului. Iar cu DDB, ei își vor continua programul lor, dar ei nu vor putea niciodată să conducă Dinamo.

E ca și cum eu intru într-o casă a cărui patron nu sunt și nu mai vreau să ies de acolo. Cum nu e patronul acasă, atunci o iau eu. Dar are un patron, eu”, a mai spus Pablo Cortacero.

Citește și Ultimele detalii de la Dinamo. Pablo Cortacero: “Am propuneri să vând clubul. Le sunt recunoscător fanilor”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare