RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ultimele detalii de la Dinamo. Pablo Cortacero: „Am propuneri să vând clubul. Le sunt recunoscător fanilor”

Omul de afaceri spaniol Pablo Cortacero a devenit cel mai detestat om de fanii lui Dinamo.

Ibericul, care nu-și onorează obligațiile față de staff-ul tehnic sau față de jucători, a dezvăluit că nu are de gând să vândă clubul și a anunțat din nou că vor veni bani.

Da, am avut propuneri din Turcia, din Arabia Saudită, DDB a vrut să le dau acțiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar.

De investitorul lui Țălnar nu știu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă.

Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcționeze, nu să vindem și nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii și să se vorbească de acum doar de fotbal„, a declarat Pablo Cortacero, pentru fanatik.ro.

Pablo Cortacero a vorbit și despre implicarea suporterilor de la Dinamo, prin programul DDB.

Eu sunt recunoscător fanilor că ajută cu bani clubul, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. Eftimescu nu poate fi președinte. Tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal și va avea consecințe penale.

Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. Eu sunt de acord că ne ajută financiar, că fac anumite plăți, dar acești bani li se vor înapoia, pentru că sunt cu titlu de împrumut„, a mai spus Pablo Cortacero.

Omul de afaceri spaniol a vorbit și despre îndepărtarea lui Dorin Șerdean. Demiterea fostului președinte al clubului a fost reprezentată de „absențe de la locul de muncă în ultimele 30 de zile”. Cortacero spune că fostul oficial al clubului nu s-a prezentat la birou pentru că a fost amenințat de suporteri.

Pe Dorin l-au amenințat, de aceea nu s-a putut prezenta la birou. Nimeni nu se poate prezenta la birourile clubului. Asta nu se poate permite„, a mai spus Cortacero.

Citește și Șumudică a creat primele tensiuni la noua sa echipă: “Vreau să condamn această lipsă de respect”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare