EXCLUSIV | Cortacero & CO, în calea fericirii lui Dinamo: ,,Din cauza lor nu ne putem bucura de sprijinul oamenilor potenţi financiar”

Dinamo trece prin momente grele în prezent, după ce în vara lui 2020 echipa a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero.

După ce s-a văzut cu pachetul majoritar de acţiuni pe numele său, Cortacero nu a mai venit cu niciun ban la Dinamo, iar singurii care au finanţat clubul şi s-au ocupat de datoriile acestuia au fost fanii acţionari prin intermediul programului DDB.

serdean cortacero

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia actuală a lui Dinamo din punct de vedere financiar. Acesta spune că sunt foarte multe persoane care ar vrea să vină cu bani în sprijinul clubului, însă cei mai mulţi sunt daţi înapoi de faptul că la echipă s-ar mai putea întoarce Cortacero.

,,Pe lângă alte probleme, Dinamo trebuie să se lupte cu situaţia asta care ne înfrânează la multe lucruri, pentru că sunt foarte mulţi oameni care ar vrea să vină la Dinamo în momentul de faţă, dar având în vedere că lucrurle sunt atât de neclare, stau la distanţă de clubul Dinamo.

Mario Nicolae Dinamo

Sunt oameni care în momentul de faţă se gândesc, ‘Vin cu aport financiar, sponsorizare, cu infuzie de capital, dar banii ăştia unde se duc?’ Există întotdeauna riscul să îi pierzi, banii aceia. Atâta timp cât actele nu sunt clare şi tu ai reuşit să câştigi câteva bătălii în instanţă, mai este un pic până când vei putea să scapi de managementul ăsta iberic. Când lucrurile o vor lua pe un făgaş normal şi majoritatea acţionariatului va fi preluat de suporteri, sunt sigur că mulţi se vor asocia cu ei şi vor veni lângă echipă.

Lume e prudentă, chiar dacă e în dezavantajul lui Dinamo. Fotbalul toacă foarte mulţi bani. Trebuie bani pentru salarii, angajaţi. Ar fi fost nevoie de oameni lângă noi, dar din cauza acestor oameni nu poţi să te bucuri de sprijinul unor oameni potenţi financiar.”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Fără banii lui Cortacero sau ai altei persoane potente financiar, Dinamo a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în primul meci din play-out, scor 0-0, la Giurgiu, cu Astra.

sorescu capitan
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Citeşte şi EXCLUSIV | Ultimul om de legătură al lui Cortacero la Dinamo: ,,Îi spunea să stea liniştit, că vor veni ei la club”