Cortacero aruncă banii ca la poker! Bluf? Sau are în mână chinta roială?

cortacero-dinamo

Cortacero vrea să facă din Dinamo un club care să emită pretenții la câștigarea Ligii 1 încă din primul an, acesta fiind și motivul pentru care a transfert nu mai puțin de zece fotbaliști până acum.

Spaniolii din conducerea lui Dinamo au schimbat și grila de salarizare și vor să facă din clubul alb-roșu unul tentant inclusiv pentru fotbaliștii din străinătate.

Spaniolii plătesc regește, iar ultimul exemplu îl reprezintă mijlocașul Borja Valle Balonga(28 de ani), fostul jucător al lui Deportivo, care va încasa un salariu lunar de 33.000 de euro de la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Salariul primit de Balonga este cel mai mare din Liga 1.

Bun venit la Dinamo București, Borja Valle Balonga!București, 7 septembrie 2020. Fotbalistul spaniol Borja Valle…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 7 septembrie 2020

Și restul fobaliștilor sosiți în „Groapă” în această vară încasează salarii uriașe, în comparație cu nivelul salarial din perioada lui Ionuț Negoiță.

Portarul Tomas Osorio (31 de ani) încasează 20.000 de euro lunar, mijlocașul Janusz Gol (34 de ani) câștigă 18.000 de euro pe lună, iar atacantul Adam Nemec (34 de ani) este remunerat cu 15.000 de euro pe lună, potrivit ProSport.

Citește și • Lupu le plânge de milă „câinilor”! Noul proiect din „Groapă”, doar o țeapă?!

• Giovanni Becali s-a întâlnit cu spaniolii de la Dinamo! Impresarul vrea să pună umărul la clădirea unei forțe în Liga 1