RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lupu le plânge de milă „câinilor”! Noul proiect din „Groapă”, doar o țeapă?!

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător legendar al lui Dinamo, este convins că spaniolii vor falimenta clubul din „Ștefan cel Mare” în câteva luni și vor da bir cu fugiții.

Lipsa de transparență din spatele tranzacției dintre Negoiță și Cortacero l-a determinat pe fostul internațional să nu aibă încredere în noul proiect de la Dinamo.

„Cu durere în suflet, tare mi-e teamă că e faliment. Ați văzut vreun ban dumneavoastră? V-ați uitat pe contractele semnate pentru jucători? Nu cred că semnează patronul, că n-are drept. Ați văzut vreun act între Negoiță și spanioli?

OK, poate să semneze și apoi să-l lase pe domnul Negoiță cu degetul în gură, vorba aia. A văzut cineva din România un contract între Negoiță și spanioli? Deci, proiectul ăsta s-a învârtit doar pentru că a venit Cosmin Contra? Ascultați-mă. Dacă nu venea Contra, spaniolii nu băgau niciun ban? Ce proiect? Ați văzut ceva?

În afară că vin jucători pe bandă rulantă, ați văzut ceva?”, s-a întrebat retoric Dănuț Lupu la Digi Sport.

dinamo antrenament

Citește și • Giovanni Becali s-a întâlnit cu spaniolii de la Dinamo! Impresarul vrea să pună umărul la clădirea unei forțe în Liga 1

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare