CORONAVIRUS | Păun recunoaște: ”Am fost și eu surprins! Eu n-aș fi fost foarte liniștit”

paun-cfr-cluj

Adrian Păun a vorbit despre cum se menține în formă în timpul pandemiei de coronavirus.

Liga 1 a fost întreruptă de COVID-19, iar Adrian Păun, jucătorul CFR-ului, a dezvăluit că este mult mai atent cu greutatea decât în timpul campionatului.

Fotbalistul formației din Gruia a explicat că ”feroviarii” sunt ajutați de preparatorul fizic cu un program săptămânal de antrenamente pe care trebuie să îl respecte.

“Avem un grup cu colegii de echipă, acolo mai punem glume, mai vorbim. Mai sunt și străini la Cluj. Omrani e la Cluj, Rondon e plecat. De Dan Petrescu nu mai știu nici eu nimic. Programul a fost făcut cu preparatorul fizic.

Ni s-a dat un program săptămânal de antrenamente pe care trebuie să-l respectăm. Sunt foarte atent cu greutatea, sunt mai conștiincios decât în timpul campionatului! Nu e o perioadă comodă, dar sunt alți oameni care stau izolați într-o cameră, au familii, eu nu am de ce să mă plâng” a declarat Păun la DigiSport.

adi paun zambeste

Campionatul din Belarus este singurul care nu a fost întrerupt de coronavirus, iar Păun recunoaște că ar fi avut emoții dacă evolua în timpul pandemiei de COVID-19.

“Am fost și eu surprins să văd că acolo se joacă cu spectatori, nu știu cum aș fi reacționat, n-aș fi fost foarte liniștit. Cred că nici cei care joacă acum acolo nu sunt foarte liniștiți” a mai spus fotbalistul pentru sursa citată.

Citește și Coronavirus | Cristina Neagu donează banii din vânzarea unor tricouri promoționale