Coronavirus | Cristina Neagu donează banii din vânzarea unor tricouri promoționale

cristina-neagu

Cristina Neagu, căpitanul echipei naţionale de handbal, se implică în sprijinirea spitalelor din România, pe fondul pandemiei de coronavirus. Jucătoarea de la CSM București a anunțat că va dona fondurile provenite din vânzarea tricourilor cu numele ei, care au un preţ promoțional.

Un tricou original CN8 costă în mod normal 130 de lei, dar noul preț este 70 de lei. Tricoul are culoarea galbenă și este dedicat evoluţiei Cristinei Neagu pentru echipa naţională.

Fondurile vor fi direcționate către Crucea Roşie Română, care le va folosi pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în aceasta perioadă.

Tricourile pot fi cumpărate de pe site-ul SPORTSHUB.

Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini și cred că fiecare dintre noi se străduiește să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecția personală CN8 să fie reduse la prețul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către @crucearosieromana pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulțumesc echipei mele @sports_hub_romania pentru susținerea și implementarea acestei inițiative“, este mesajul Cristinei Neagu.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Cristina Neagu vine cu o provocare pentru iubitorii handbalului. “Handball challenge de acasă”