VIDEO | Ianis Hagi a decis! Dorit de Lazio, internaționalul român a transmis un mesaj categoric

Ianis Hagi a transmis un mesaj emoționant în contextul pandemiei de coronavirus, prin care a anunțat și unde și-ar dori să joace în viitor.

Fotbalistul român este împrumutat de Genk la Rangers până la sfâșritul sezonului, iar scoțienii îl pot cumpăra definitiv pentru 5 milioane de euro. De asemenea, mijlocașul este dorit și de Lazio, una dintre echipele care se luptă pentru titlu în acest sezon din Serie A.

Mijlocașul lui Rangers le-a transmis multă dragoste și susținere fanilor formației scoțiene, dar și medicilor și asistentelor care se implică în fiecare zi în lupta împotriva coronavirusului, prin intermediul unui mesaj video.

De asemenea, fiul ”Regelui” a anunțat că așteaptă cu nerăbdare să revină la antrenamente, alături de colegii săi, semn că internaționalul român își dorește să continue pe ”Ibrox”.

“Vreau să transmit un mesaj de dragoste şi susţinere din partea familiei Rangers pentru toată lumea, în special pentru medicii şi asistentele care au curajul real de a merge la muncă în fiecare zi şi salvează vieţi.

Bineinţeles, pe de altă parte aștept să revin la antrenamente şi să mă pregătesc alături de colegii mei în fiecare zi. Ştim că suntem într-o situaţie dificilă, dar important este să fim sănătoşi, să rămânem în case şi să urmăm regulile şi totul o să fie bine” a fost mesajul lui Ianis Hagi.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, Hagi Jr. a bifat 11 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 3 goluri, două în Europa League și unul în campionat.

Citește și ”Telenovela” Ianis Hagi, aproape de final: ”Pot pune banii pe masa lui Genk fără nicio problemă!”