Coronavirus | FRF anunță tăierea salariilor! “Traversăm o perioadă foarte grea”

Burleanu

Federația Română de Fotbal (FRF) a hotărât ca, începând cu luna aprilie, toate salariile angajaților, inclusiv antrenorii, să fie diminuate cu 20%. Măsura a fost luată pe fondul suspendării competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Prin urmare, de această decizie sunt afectați și selecționerii Mirel Rădoi (seniori) și Adrian Mutu (tineret).

Majoritatea cluburilor din Liga 1 au redus salariile sau au suspendat contractele, pe durata crizei generate de COVID-19.

Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

FRF a anunțat că obiectivele pentru perioada următoare sunt: siguranța și sănătatea tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor și producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători și cluburile de fotbal.

CITEȘTE ȘI -> Decizia extremă luată în Liga 1! Clubul care îi lasă pe fotbaliști fără bani