Cornel Dinu, scrisoare pentru Florentino Perez. Dinamo caută sprijin la Real Madrid

Reprezentanţii suporterilor dinamovişti din Spania l-au ales pe Cornel Dinu pentru a reprezenta clubul. Fanii încearcă să obţină sprijinul lui Florentino Perez într-un parteneriat al celor două cluburi.

Reprezentanţii suporterilor dinamovişti din Spania l-au ales pe Cornel Dinu pentru a reprezenta clubul. Fanii încearcă să obţină sprijinul lui Florentino Perez într-un parteneriat al celor două cluburi.

Proaspăt reales în funcţia de preşedinte al lui Real Madrid, Florentino Perez (74 ani) va avea pe masă o propunere a suporterilor dinamovişti. Preşedintele DDB Spania a ajuns la oficialul madrilen cu ajutorul lui Cornel Dinu.

Legenda clubului din Ştefan cel Mare a explicat cum a ajuns să îi scrie lui Florentino Perez în numele dinamoviştilor.

„M-a rugat prietenul meu Marian Iuhasz, la care țin foarte mult și pe care îl respect, mare dinamovist, ține financiar, împreună cu DDB, clubul în viață de luni de zile, el m-a rugat să vorbesc cu președintele DDB Spania, șeful suporterilor din Madrid, domnul Dragoș Sterpu.

Am vorbit cu domnul Dragoș Sterpu, mi-a explicat planul lui și eu i-am spus că pentru a intra la Real Madrid trebuie să facem o scrisoare de intenție cu prezentarea lui Dinamo, a relațiilor dintre Dinamo și Real Madrid, făcută de un nume cunoscut și de ei”a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

profimedia 0499332478

Dinu s-a declarat dezamăgit de faptul că fanii s-au gândit iniţial la directorul sportiv Marius Nicolae. “Procurorul” nu a ratat prilejul de a-l ironiza pe oficialul dinamovist.

„Domnul Dragoș Sterpu mi-a spus că a vorbit cu celebrul Anghel, șef din DDB care pune manageri, pune antrenori, conduce echipa în deplasări și Anghel i-a spus că n-are sens să vorbească Dinu Cornel, că vorbește Tanacu (n.red. – Mario Nicolae). Că el e istoria lui Dinamo, cunoscut național, internațional, intercontinental, interplanetar și intergalactic. Adică și de «galactici», ca să înțeleagă toată lumea…

Eu i-am explicat atunci domnului Dragoș: Domne, ca să intri la Real Madrid trebuie să explici relațiile la care ajunsese Dinamo în 1968, 1969 cu Real Madrid… pentru că un prieten al lui Santiago Bernabeu era Sandu Vogl, care a înființat Dinamo în 1948, cu frati-su.

Așa că i-am scris o scrisoare lui Florentino Pérez, domnul Dragoș Sterpu i-a dus-o lui Emilio Butragueno, iar a doua zi la ora 11 m-a sunat Emilio Butragueno și am stat de vorbă cu el. Restul sunt tratativele dintre DDB Spania și Real Madrid. Asta a fost istoria” – a explicat Dinu pentru Fanatik.

CITEŞTE ŞI: Dinamoviştii, apel disperat! Câţi bani le trebuie pentru a salva baza de la Săftica