RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cornel Dinu n-are milă! ”Procurorul” a dat de pământ cu spaniolii de la Dinamo

Legendarul Cornel Dinu (72 ani) a dat din nou de pământ cu spaniolii de la Dinamo.

Banii promiși de Cortacero&co nu au ajuns în Ștefan cel Mare nici în 2021, iar singurii care țin clubul din viață sunt fanii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”.

Spaniolii au fost priviți cu ochi buni după ce au preluat clubul de la Negoiță, însă afacerea se dovedește, de fapt, una dintre cele mai mari țepe din istoria fotbalului românesc.

Cornel Dinu, legendă dinamovistă, a dat de pământ cu Pablo&Cortacero. ”Procurorul” este de părere că acțiunile ibiericilor se încadrează la ”comiterea de infracțiune”.

”Ce se petrece la Dinamo e inimaginabil. Niciodată în istoria vreunei echipe nu s-a mai întâmplat aşa ceva. De prin martie spun că se va alege praful cu băieţii ăştia.

Dacă aş fi conducător la Dinamo şi ar veni mâine cu 20 de milioane de euro, i-aş da afară pe poartă. Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta?!

Ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele luni de zile a fost o asociere în vederea comiterii de infracţiuni.” a declarat Cornel Dinu la TelekomSport.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Patronii spanioli, “blat” cu stranierii de la Dinamo: “Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare