Cornel Dinu, mesaj DUR pentru clasa politică din România: „Întreb și eu partidele izolate de popor: `Cine-a pus rahat pe clanță?`”

cornel-dinu-parlamentul-româniei

Cornel Dinu s-a lansat într-un atac brutal la adresa decidenților din România, pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația în care se află țara noastră în acest moment.

„Procurorul” îi acuză pe parlamentari și decidenți că sunt mai preocupați să arunce cu acuze unii spre alții decât de binele României, condamnând astfel la pierzanie această țară și așa crunt încercată în această perioadă de pandemia de coronavirus.

„În acest impas, rar într-o viață, peste care trebuie să trecem, alternativa fiind neființa, partidele ne oferă un spectacol jalnic. Tocmai când e nevoie de coeziune, simț național și grijă reală pentru popor, circul păgubitor al partidelor cele mai puternice, „pesedeul”, social-democrații, care a fost la putere, și „peneleul”, liberalii, care e la putere, continuă și mai degradant păgubitor. Alimentând și mai mult dihonia națională.

Acuzându-se reciproc de ce trebuiau să facă și n-au făcut, și nu fac niciunii dintre ei. De aceea merită să li se dedice versurile lui Teodor Pâcă, justificate din plin: „Cine-a pus rahat pe clanță? / Tu ai pus rahat pe clanță? / El a pus rahat pe clanță? / Voi ați pus rahat pe clanță?”… În fine, opresc conjugarea diabolică cu naturala concluzie: „Toți ați pus rahat pe clanță!”…

Bine-nțeles că Pâcă, și el consumator la „Athénée Palace” de „o votcă, un castravecior, două votci, un crenvușt…” și așa mai departe, recunoscându-i lui Fănuș că „dând colțul pe Victoriei, m-a călcat cineva pe mână”, i-a spus pe numele popular rahatului.

Eu am mai îndulcit (!) mizeria făcută de cele două partide. Ce trebuie ștearsă, ca de obicei, de încercatul nostru popor, de pe clanțele țării. Ceea ce devine, pe zi ce trece din războiul cu pandemia de coronavirus Covid-19, un adevărat miracol!”, a scris Cornel Dinu într-un editorial publicat de fanatik.ro.

cornel-dinu

Citește și ♦ Un medic avertizează în privința evoluției pandemiei: “Să nu ne întoarcem în timp, la ciuma neagră”