Cornel Dinu, ACID la adresa lui Dinamo! ”Nu poţi să dai un jucător cum e Hanca”

Cornel Dinu, 70 de ani, a explicat în cadrul unei emisiuni faptul că Sergiu Hanca nu trebuia să fie vândut pe suma de 70.000 de euro. ”Procurorul” a mai vorbit și despre oamenii din interiorul clubului din capitală.

Cornel Dinu a explicat că ceea ce se întâmplă la formația din Ștefan cel Mare nu este benefic clubului. Acesta a oferit ca argumente plecarea lui Hanca pe o sumă de 70.000 de euro și a celorlalți jucători tineri de la echipă.

”E hilar, bizar, nu poţi să dai un jucător cum e Hanca cu 60.000 sau 70.000 pe undeva. Sigur, nu e mare găselniţă Hanca, dar mergem din lac în puţ. Ne debarasăm de toţi şi în special de jucătorii tineri, în care eu cred, dacă îi pregăteşti. Vinovaţi nu sunt cei care au propus nişte vânzări, cum nu sunt nici acum, sunt cei care lasă impresia sau realmente hotărăsc în numele lui Dinamo şi astfel se distruge Dinamo.” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

Fotbalistul a cerut transferul de la formația din Ștefan cel Mare după ce soția sa a fost agresată de fanii dinamoviști, în tribune, la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu. Clubul din capitală a oficializat despărțirea de Hanca, iar mijlocașul a semnat cu polonezii de MKS Cracovia!

Citește și Sergiu Hanca a vorbit despre REGRESUL său! ”După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel”

Spynews.ro