Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic jocul lui Dinamo: “Un meci care a părut fotbal!”

Formația din Ștefan cel Mare a remizat aseară, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Voluntari, în runda cu numărul 26 din Liga 1!

Elevii lui Jerry Gane au ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și ocupă în acest moment locul 13 în ierarhie. „Câinii” rămân în continuare foarte aproape de zona fierbinte a clasamentului.

Fosta mare legendă a dinamoviștilor, Cornel Dinu, nu a ezitat să taxeze din nou prestația formației din Ștefan cel Mare și a dezvăluit că spiritul echipei s-a pierdut de mult, iar acum Dinamo are cu totul o altă față spre deosebire de anii trecuți. “Procurorul” a vorbit și despre unul dintre cele mai recente transferuri ale “câinilor”, Jonathan Morsay, jucător pe care Cornel Dinu îl vede total nepotrivit pentru ceea ce se așteaptă de la un club de nivelul “alb-roșilor”.

morsay dinamo

“Un meci care a părut fotbal. Dinamo nu mai e de mult echipa din Obor, din Iancului, din Ştefan cel Mare. E o prelungire a Colentinei. Acolo e totuşi o mănăstire interesantă. Prelungirea Colentinei cu Voluntari, la nivelul ăsta s-a ajuns. Meciul, mai puţin terorizant decât vreo două meciuri pe care le-am văzut. Veritabile probe de rezistenţă, asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova, la cercetări penale”

Cu greu cred că poţi aduna şapte pase pe care le-a dat. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători. Morsay… Nu se poate aştepta dezgheţul, pentru că seamănă cu morsele din Antarctica!”, a spus Cornel Dinu, potrivit Telekom Sport.

Citește și Jucătorii lui Dinamo sunt în continuare optimiști: „Mai avem jocuri, nu e nimic pierdut!”