RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Astra se gândeşte şi la victoria la masa verde cu FCSB! ,,Îmi doresc punctele, indiferent cum”

FCSB şi Astra Giurgiu se întâlnesc în prima etapă a returului de campionat din Liga 1, unde FCSB este lider.

Giurgiuvenii speră să câştige meciul contra echipei lui Toni Petrea, indiferent dacă meciul se va disputa pe teren sau nu.

astra fcsb

FCSB se află în cantonament în Turcia, iar această plecare a echipei peste hotare a stârnit o mulţime de reacţii, existând posibilitatea ca la întoarcerea în România fotbaliştii să intre în carantină, deoarece Turcia este pe harta galbenă privind pandemia de coronavirus.

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, spune că îşi doreşte să câştige meciul de pe 15 ianuarie, dar ar prefera să o facă pe teren, nu în afara lui.

Mi-aș dori cele trei puncte, indiferent cum. Ideal ar fi să jucăm și să le obținem pe teren. Asta-mi doresc, dar acum, dacă se va întâmpla să nu se poată juca, asta e.

Neagoe

Și noi am vrut să mergem în Antalya și a fost cea mai mare problemă că nu știam ce se va întâmpla. Nu am vrut să ne asumăm vreun risc.”, a spus Eugen Neagoe pentru Digisport.

Meciul dintre cele două formaţii se va disputa pe 15 ianuarie, de la ora 20:00, contând pentru etapa a 16-a a Ligii 1.

Înaintea reluării campionatului, FCSB este lider cu 34 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu se află pe locul 10, cu 16 puncte adunate din 15 jocuri.

astra fcsb dennis man

Citeşte şi Primul transfer de promovare făcut de ,,U” Cluj în 2021! Fotbalistul vine din Liga 1

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare