Mesajul lui Toni Petrea pentru Florinel Coman înaintea derby-ului cu CFR Cluj: “Este un jucător valoros și trebuie să demonstreze”

Sursa Foto: Profimedia Images

Toni Petrea, tehnicianul FCSB-ului a prefațat duelul cu campioana României, CFR Cluj din cadrul etapei a 28-a a Ligii 1.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa vineri 19 martie de la ora 20:30 pe Arena Națională. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor consideră că partida de mâine seară nu este una decisivă în derularea clasamentului final. Toni Petrea a avut și un mesaj pentru Florinel Coman înaintea partidei cu CFR Cluj și speră că acesta să aibe evoluții cât mai bune.

“Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe play-off-ul de mâine, pentru că vom juca cu următoarele trei echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim după o perioadă bună, suntem încrezători și cred că ăsta va fi un plus pentru noi.

profimedia 0496160830 scaled
Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

Sper să nu fie un complex față de CFR, este istorie ce a fost în trecut. Trebuie să ne impunem jocul. Știm că întâlnim o echipă agresivă, aflată într-o formă bună, dar asta ar trebui să fie ceva mobilizator. Consider că CFR dispune de un lot numeros și absența unuia sau altuia nu va fi așa o problemă. Au o echipă experimentată, bună, care mereu s-a exprimat bine. La Arad m-am bucurat că am avut mai multe ocazii de a marca.

Motivația lui Florinel Coman trebuie să vină din faptul că este jucător la această echipă, este un jucător valoros și trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la națională este îmbucurător pentru el. Sper să aibă o evoluție cât mai bună.

profimedia 0590788683 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

E foarte important jocul de mâine, ne dorim să ne desprindem în clasament. Nu cred că este un meci decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat. Se pot întâmpla multe lucruri” a declarat Toni Petrea în conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj.

Citește și Cine arbitrează duelul dintre FCSB și CFR Cluj! Delegație de top în capul de afiș al acestei runde