Contractul lui Dănciulescu, suspendat după ce a încercat să ajute clubul Dinamo cu 50 de mii de euro

ionel-danciulescu

Sunt ape tulburi la Dinamo, club care se confrunta cu probleme serioase încă înainte ca pandemia de coronavirus să afecteze România și să ducă la suspendare meciurilor de fotbal.

Pentru a reduce costurile în această perioadă, oficialii clubului din „Groapă” au luat decizia de a suspenda contractele jucătorilor pe perioada stării de urgențe.

Jucătorii nu sunt singurii care au de suferit însă. Potrivit ProSport, lui Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, i-a fost suspendat contractul.

Asta după ce acesta a încercat să ajute clubul cu bani, pentru a putea primi licența pentru anul viitor.

Cu puțin timp înainte ca epidemia de coronavirus să afecteze România, dinamoviștii au avut o ședință în care au discutat despre măsurile care trebuiesc luate la nivelul clubului. Potrivit sursei citate, Ionel Dănciulescu a rămas după ședință pentru a discuta cu avocatul clubuui, Valentin Gheorghiță.

„Danciu” l-a întrebat de câți bani mai are nevoie clubul pentru a putea primi licența, iar acesta i-a răspuns că 150.000 de euro este suma de care Dinamo mai are nevoie.

Directorul sportiv al lui Dinamo i-a replicat că e vorba de bani mulți, însă e dispus să ofere el 50 de mii de euro.

Transferul a fost la un pas să se realizeze, însă tranzancția a ajuns la urechile lui Bogdan Bălănescu, directorul general, care a spus că nu va accepta niciodată să primească bani de la Dănciulesc, cei doi fiind în colflict de mai mult timp, iar la scurt timp a luat decizia de a-i suspenda contractul lui Dănciulescu.

„Băiatul ăsta vrea să ne ajute cu bani, să putem juca și sezonul viitor în Liga 1. S-a oferit să ne dea din banii lui și Bogdan îl dă afară! Nu e normal așa ceva!”, a dezvăluit sursa citată de ProSport.

Citește și ♦ Albania a sărit în ajutorul Italiei. Premierul Edi Rama: „Nu-i uita pe săraci. Vor fi singurii care te vor ajuta”