Contraatac al lui Laurențiu Reghecampf după afirmațiile lui Duckadam: “Eu nu am să ajung victimă în viața asta”

Fostul antrenor al celor de la FCSB a ținut să aibă un drept la replică după ce eroul de la Sevilla a declarat că tehnicianul se plângea mereu patronului atunci când îl deranjau anumite lucruri spuse de Helmuth. 

Reghecampf a ținut să lămurească lucrurile la 8 ani de la episodul relatat de fostul mare portar. Atunci, Duckadam îi criticase pe fundașii celor de la FCSB după un meci cu Astra.

“Nu mergea să sune la Helmuth! La Steaua, totul era discutat între mine și patron. Nu vreau să intru în polemici. Îmi aduc aminte că am câștigat la Astra cu 4-3. Dar nu contează… Nu mă intereseaza ce crede nimeni despre mine!” a fost poziția lui Reghecampf oferită pentru Pro Sport.

helmuth duckadam

Antrenorul îl înțeapă pe fostul oficial al clubului pentru poziția adoptată în scandalul plecării sale de la echipă.

„Îl respect pe Helmuth. Nu înțeleg de ce mai discută despre Steaua dacă nu a fost dorit. Eu aș închide subiectul! Dar eu sunt Reghecampf și gândesc altfel. Nu am să ajung victimă în viața asta și nici nu îmi plâng de milă, la TV. Patronul Stelei, ca să înțelegeți și să închideți acest subiect, vorbea doar cu mine”, a încheiat fostul antrenro al roș-albaștrilor.

CITEȘTE ȘI –>> Destinația aleasă de Anamaria Prodan după retragerea din fotbal: “Acolo mă văd la pensie”