RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Contra regretă că a ales să vină la Dinamo: “Imaginea mea a fost cea mai afectată!”

Situația de la Dinamo a scăpat total de sub controlul acționarilor spanioli, iar clubul din Ștefan cel Mare are probleme atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar!

Formația din Ștefan cel Mare stă pe un butoi cu pulbere în aceste momente, iar viitorul echipei este unul incert, deoarece spaniolii nu dau vreun semn că ar face vreun pas spre normalitate. Războiul s-a mutat și între antrenorul Cosmin Contra și conducere, iar “Guriță” dorește să plece de la echipă, din cauză că a fost mințit de noii investitori în momentul venirii la Dinamo.

Contra a pus tunurile pe conducătorii spanioli ai clubului, despre care spune că nu crede că au bani nici măcar să îi plătească salariile restante de până acum. “Guriță” a anunțat că vrea să plece de la echipă, dar nu are pretenții să primească clauza de reziliere conform contractului pe care îl are la Dinamo, ci doar salariile din lunile trecute.

contra dinamo 2

„Clauza mea de reziliere e mai mare de 200 de mii de euro. Dar eu nu vreau atât. Mi-am cerut salariul de până acum şi atât, cu toate că imaginea mea a fost cea mai afectată, deşi singurul meu gând a fost să vin să ajut Dinamo!

Aveam entuziasmul acesta să pot realiza măcar ce am realizat acum trei ani de zile la Dinamo. Am avut oferte foarte mari din zona arabă, dar nu am vrut să plec. Aici era un proiect care, pe hârtie, m-a atras. Mi s-a spus că facem o academie ca la Villarreal. Am zis, Doamne e ceva care va fi benefic pentru fotbalul românesc, pentru Dinamo în viitor.

Citește și Un fost internaţional, despre finalul de meci dintre România U21 şi Danemarca U21: ,,Te înţelegi cu adversarul din priviri”

Ei se pare că nu au nici banii ăştia să mi-i dea. Dacă s-ar fi dorit, mai ales că nu e mult de negociat, se putea întâmpla. Eu am fost foarte direct cu ei şi foarte sincer. Mi s-a zis că sunt garantul acestor oameni, pe care eu nici nu i-am cunoscut, nu am auzit niciodată de el, de Cortacero sau Rufo Collado!”, a dezvăluit Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Ulterior, Contra a vorbit și despre transferurile care s-au făcut la Dinamo de la venirea noilor investitori și a mărturisit că nu a știut nimic de salariile pe care acționarii spanioli le-au promis jucătorilor în momentul venirii în Ștefan cel Mare.

Eu nu ştiam salariile care se plătesc la aceşti jucători. Mie mi-au zis de anumiţi jucători, ne-am uitat împreună la mulţi jucători dintre aceştia, i-am văzut, i-am analizat, mi-am dat ok-ul din punctul de vedere al antrenorului, dar după aia, negocierile care s-au întâmplat între directorul sportiv, patron şi jucători, nu am avut cunoştinţă de ele.

Dar tu trebuie să ai un buget ca să îţi aduci jucători şi să le promiţi salarii care sunt la nivel maxim în România. Tu trebuie să ai ceva în spate că ştii că într-o lună de zile trebuie să plăteşti aceste salarii!”, a mai spus Contra.

Citește și Eroul Costache, cel mai emoționat ”tricolor”: ”Nu-mi vine să cred! Sunt blocat!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare